Kratstapelen

Bereik door middel Kratstapelenvan het opstapelen van kratten veilig de top in de attractie kratstapelen! Telkens wanneer er een kratje wordt aangereikt plaatst de deelnemer deze op de staande toren en klimt vervolgens zelf één kratje hoger. Kratstapelen is een uitdagende en spectaculaire attractie van tien meter hoog!

Bij het kratstapelen wordt gebruik gemaakt van een speciaal klimtuigje en een touw om te zekeren, zodat de deelnemers veilig de top kunnen bereiken.

Kratstapelen wordt gedurende vier aaneengesloten uren voor u verzorgd, waarbij wij bij op- en afbouw de hulp van minimaal zes volwassenen nodig hebben.

Indien u kiest voor één begeleid(st)er dient u zorg te dragen voor hulp van een aantal mensen bij op- en afbouw en voor een persoon die de kratten aanreikt.
 
 
 

Prijzen (exclusief 21% BTW en transportkosten)

  • Optie 1 € 365,00 € 0,60 per gereden kilometer, met minimum van € 34,00
  • Kratstapelen, inclusief één begeleid(st)er, 4 uur
  •  

  • Optie 2 € 495,00 € 0,60 per gereden kilometer, met minimum van € 34,00
  • Kratstapelen, inclusief twee begeleid(st)er, 4 uur

Transportkosten
De transportkosten bedragen € 0,60 per gereden kilometer, gerekend vanaf Eibergen, met een minimum van € 34,00 per opdracht.

Overige opmerkingen
Voor deze activiteit is hulp van minimaal 6 volwassen personen vereist, zowel bij het in- en uitladen als bij op- en afbouw.